Hvordan får jeg fat i min glemte adgangskode?

Hvis du ikke kan huske din adgangskode til TripAdvisor, kan du klikke på nedenstående link, og vi sender en e-mail med vejledning til, hvordan du nulstiller din adgangskode, til dig. Hvis du ikke har modtaget vores e-mail inden for en time, kan du kontrollere dit e-mailprograms spamfilter (og i fremtiden sørge for, at din e-mailprogram tillader e-mails fra tripadvisor.dk).

Hvis du vil nulstille din adgangskode nu, kan du klikke her.

Når du har modtaget e-mailen til nulstilling af din adgangskode, skal du klikke på linket i e-mailen. Hvis linket ikke fører dig til en side på TripAdvisor, kan du kopiere hele linket og indsætte det i din webbrowser.

Hvis du ikke modtager e-mailen til nulstilling af din adgangskode (og du ikke kan se den i dit spamfilter), eller hvis der ikke er noget link i e-mailen, skal du kontakte os.