Hvordan afmelder jeg nyhedsbreve fra TripAdvisor?

Du kan afmelde specifik kommunikation ved ganske enkelt at klikke på afmeldingslinket nederst i e-mailen.

Du kan administrere kommunikationen fra TripAdvisor på siden Abonnementer under din profil.

Hver type nyhedsbrev registreres separat, og du kan tilmelde eller afmelde hver enkelt. Hvis du gerne vil afmelde alt, skal du klikke på linket Afmeld al kommunikation. Der kan gå nogle dage, inden afmeldingen træder i kraft.