Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at logge på?

Hvis du ikke kan logge på (og du er sikker på, at du indtaster den rigtige adgangskode), skyldes det højst sandsynligt, at din webbrowser ikke er indstillet til at acceptere cookies. Få flere oplysninger om cookies, og om hvordan du accepterer dem, i Googles nemme vejledning.

Hvis det ikke løser problemet, anbefaler vi følgende:

• Log af Facebook, og prøv derefter at logge på TripAdvisor igen.
  • Sørg for, at du indtaster den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig TripAdvisor.
  • Kontrollér indstillingerne for din antivirussoftware for at se, om TripAdvisor er blokeret.
  • Kontrollér dine browserindstillinger, og tilføj TripAdvisor.dk til din liste over sikre kilder.

Hvis du stadig har problemer med at logge på, skal du kontakte os med flere oplysninger, så vi kan finde fejlen.