Hvordan kan jeg få adgang til TripAdvisor på min telefon eller tablet?

Der er mange måder, hvorpå du kan få adgang til TripAdvisor, når du ikke er i nærheden af din computer.

• Mobilwebsted: Vores mobilwebsted er designet til at fungere på alle telefoner med mobilbrowsere og indeholder de mest populære dele af TripAdvisor, herunder hoteller, restauranter, aktiviteter, flyrejser og fora i udvalgte lande. Bare gå til www.tripadvisor.dk ved hjælp af browseren på din telefon, og du vil blive ført til vores mobilwebsted.
  • Mobilapps: Vi tilbyder gratis mobilapps, der kan hentes til følgende enheder:
    • Apple iOS version 5.0 eller derover
    • Android version 4.0 eller derover
    • Nokia-smartphones med berøringsskærm (der kører Symbian Series 60 v5-software)
    • Windows Phone 7 og 8
    • Kindle Fire anden og tredje generation (tilgængelig i Amazon Appstore)
  • Offline byguider: Få den gratis byguide til de restauranter, seværdigheder, hoteller og anmeldelser, du elsker fra TripAdvisor, gemt i appen, så den fungerer offline – ingen gebyrer for dataroaming! Understøtter iOS 5 eller derover og Android 2.3 eller derover.
  • SeatGuru: Få adgang til over 700 oversigter over pladser fra knap 100 flyselskaber verden over for at finde den bedste plads til din flyrejse. Denne app indeholder også enestående flyrejsesøgninger drevet af TripAdvisor og beskeder om flystatus i realtid, så du bliver bekendt med aflysninger.

Vi undersøger forskellige mobilplatforme tæt og arbejder altid på at forbedre vores tjenester for kunderne. Hold øje med flere apps, der kan hentes i fremtiden!

Vi gør dog opmærksom på, at selvom vi gør vores bedste for at sikre, at vores mobilwebsted fungerer ordentligt, er det umuligt for os at afprøve det på alle slags telefoner i alle lande. Hvis du oplever et problem med en bestemt telefon, må du gerne give os besked.