Hvordan får jeg tilladelse til at bruge TripAdvisors logoer på tryk?

Kontakt os for at bede om tilladelse, og giv en kort beskrivelse af, hvordan du vil bruge logoet og en prøveopsætning eller et eksempel, hvis du har det. Vi prøver så vidt muligt at svare inden for 24 timer.

• Hvis du vil bruge logoet for Travellers' Choice, skal du sende en e-mail til [email protected]
  • Hvis du vil bruge logoet for Udmærkelsescertifikatet, skal du sende en e-mail til [email protected]
  • Hvis du vil bruge logoet for Rejsendes favoritter, skal du sende en e-mail til [email protected]
  • Hvis du vil bruge standardlogoet for TripAdvisor eller andet indhold, skal du sende en e-mail til [email protected]

Alt brug af TripAdvisors varemærker, logoer og indhold skal godkendes.