Hvordan får jeg tilladelse til at bruge TripAdvisors logoer på tryk?

Kontakt os for at bede om tilladelse, og giv en kort beskrivelse af, hvordan du vil bruge logoet og en prøveopsætning eller et eksempel, hvis du har det. Vi prøver så vidt muligt at svare inden for 48 arbejdstimer. Bemærk, at der kan være længere svartid i forbindelse med nationale feriedage i USA.

Al brug af TripAdvisors varemærker, logoer og indhold skal godkendes.