Kan jeg bruge widgets i mine e-mails?

Widgets er desværre ikke kompatible med de fleste e-mailservere. De er skrevet i HTML og skal derfor sendes og vises via en HTML-kompatibel server - der findes også et JavaScript-element, der forhindrer dem i at blive vist. Så en widget kan f.eks. virke i Gmail, men ikke i Outlook.

Hvis du vil se en fuldstændig vejledning i, hvordan du finder og anvender TripAdvisor-widgets, kan du se vores PDF-guide. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp.