Hvordan får jeg et TripAdvisor-klistermærke til min virksomhed?

Du kan anmode om et gratis TripAdvisor-klistermærke, som du kan vise på din hoveddør eller et andet område med mange besøgende på dit hotel, restaurant eller seværdighed.

Klik her for at søge efter din virksomhed og anmode om et klistermærke.

Klik her for at se den trinvise vejledning til at anmode om et klistermærke.

Der kan gå op til 8 uger, før dit klistermærke ankommer med posten.