Hvad er en partner?

En partner er en enhed, der har indgået en formel aftale med TripAdvisor om at vise indhold med licens på vedkommendes websted.

Widgets med licens er tilgængelige for partnere, foruden de gratis widgets der er tilgængelige i widget-centeret. Et partnerskab med TripAdvisor kan også inkludere adgang til indhold via vores API.

Udfyld denne formular for at få flere oplysninger om, hvordan du bliver licenseret partner.