Hvilke widgets er gratis at bruge på mit website?

Nedenfor er der eksempler på selvbetjeningswidgets, der er gratis for registrerede indkvarteringssteder, seværdigheder og restauranter. Hvis du vil finde ud af, hvilket indhold der er gratis for din specifikke virksomhed, kan du gå til widgetcenteret

• Vurderet på TripAdvisor-badges: Disse badges kommer i tre varianter – Fremhævet, Vurderet eller Anbefalet på TripAdvisor – afhængigt af vurderinger og anmeldelser fra rejsende. Widgeten opdateres dagligt, så den afspejler ændringer i optællingen af dine vurderinger og anmeldelser.
  • Widgeten til uddrag af anmeldelser: Viser din TripAdvisor-vurdering, de seneste uddrag af anmeldelser og mere på dit eget websted på mange forskellige måder.
  • ”Bravo!”-badge : Tilgængelig for virksomheder, som har modtaget et minimum af fremragende anmeldelser.
  • Skriv en anmeldelse-widget: Du kan opfordre besøgende til at anmelde din virksomhed direkte på dit websted.
  • TripAdvisor-app til Facebook: Del din TripAdvisor-vurdering og dine anmeldelser med dine fans på Facebook.
  • Udmærkelses-badges: Hvis du har fået en Travellers' Choice-pris eller har modtaget et udmærkelsescertifikat, kan du dele din bedrift på dit eget website.
  • TripAdvisor-knap til de sociale medier Tilpas et lille ikon til at blive vist sammen med dine andre widgets til sociale medier på dit websted.
  • Vurderingswidget: Vis din virksomheds TripAdvisor-vurdering frem med denne kompakte widget.
  • Widget med topanmeldelser Fremvis din seneste topanmeldelse, som brugerne kan rulle ned over.
  • GrønForløber-widget: Vis hele verden, at du er GrønForløber på TripAdvisor!