Hvilket indhold er tilgængeligt for website- og appudviklere via API?

Godkendte brugere af TripAdvisors indholds-API kan få adgang til følgende virksomhedsoplysninger til indkvarteringssteder, restauranter og seværdigheder:

• Hotel-, seværdigheds- og restaurantvurderinger, herunder placering i TripAdvisors popularitetsindeks
  • Skriv en anmeldelse-link
  • Top 10-lister over hoteller, seværdigheder og restauranter på et rejsemål
  • Travellers' Choice- og Udmærkelsescertifikat-badges til relevante hoteller, seværdigheder og rejsemål

Læs mere om TripAdvisors indholds-API på vores udviklerportal.