Hvilket indhold er tilgængeligt for partnere via widgets med licens?

1. Ejendomswidgets: Ejendomsspecifikt indhold er tilgængeligt for registrerede indkvarteringssteder, seværdigheder og restauranter, og kan omfatte følgende:
      • TripAdvisors vurderinger fra rejsende
      • Detaljerede vurderinger og anbefalinger fra rejsende
      • Seneste anmeldelser fra rejsende
      • Rejsendes billeder

1. Rejsemålswidgets: Disse widgets indeholder de bedst bedømte hoteller, seværdigheder og restauranter fra et udvalgt rejsemål. De bedste ejendomme bliver udvalgt ud fra deres placering på TripAdvisors popularitetsindeks. Brugere kan klikke fra widgeten til et pop op-vindue med detaljerede oplysninger om hver ejendom, inklusiv den fulde tekst med de seneste anmeldelser fra rejsende.

Læs mere om, hvordan du bliver partner.