Hvilket indhold på TripAdvisor er tilgængeligt for mit websted?

Der findes en hel del indhold, som er tilgængeligt til at blive vist på dit websted. Noget af dette indhold er tilgængeligt gratis. Hvis du vil bruge anmeldelses- eller rejsemålsindhold med licens, herunder API'er og widgets med licens, skal du være en partner.

Indhold, der er tilgængeligt for dit websted, kan omfatte:

• Vurderinger og anmeldelser af hoteller, seværdigheder og restauranter, herunder TripAdvisors popularitetsindeks
  • Top 10-lister over hoteller, seværdigheder og restauranter på et rejsemål
  • Billeder fra rejsende af rejsemål og virksomheder
  • Prisbadges for Travellers' Choice og udmærkelsescertifikater for relevante hoteller, seværdigheder, restauranter og rejsemål

Bemærk! Enhver brug af TripAdvisor-indhold, med undtagelse af gratis widgets, skal godkendes af TripAdvisor. Se specifikke krav i vores brugsbetingelser for widgets. Hvis du vil have en fuldstændig vejledning i, hvordan du finder og anvender TripAdvisor-widgets, kan du se vores PDF-guide.