Hvordan får jeg tilpassede påmindelseskort og -flyers til at give til mine gæster?

Send dine gæster hjem med en påmindelse om at skrive en anmeldelse med tilpassede påmindelseskort eller -flyers, der begge fås i ledelsescenteret.

Påmindelseskort kan tilpasses med din ejendoms navn og by, og de første 250 er gratis.

Hvis du vil bestille tilpassede påmindelseskort, kan du se vores trinvise vejledning.

Påmindelsesflyers er en anden god måde til at opfordre gæster til at skrive om deres oplevelse. Klik her for at udskrive et påmindelseskort.

Tip! TripAdvisor har gjort det endnu nemmere for dig at indhente anmeldelser fra dine gæster. Vi kan sende en e-mail til gæster for dig gennem den nye tjeneste Anmeldelsesekspressen. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du kan bruge Anmeldelsesekspressen, kan du læse vores TripAdvisor Insights.