Hvordan kan jeg rette tekniske problemer med min widget?

Hvis din widget er defekt eller ikke vises korrekt, kan du se disse fejlfindingstip for at få hjælp:

• Kontrollér, om koden er blevet ændret. Hvis koden er ændret, skal du kopiere den fra dit widgetcenter på TripAdvisor igen og indsætte den uændrede version på din side. Hvis du ændrer HTML-koden, kan det medføre, at widgeten ikke fungerer korrekt.
  • Kontrollér, at koden blev indsat i din sides kildekode og ikke den visuelle side, der vises.
  • Kontrollér, at siden, du indsætter widgeten på, indeholder gyldig HTML-kode.
  • Kontrollér alle koder for at sikre, at alle tags er lukkede.
  • Sørg for, at der ikke er linjeskift i scriptkoderne.
  • Kontrollér, at widgetkoden indeholder et ”div”-tag, der efterfølges af et ”script”-tag.
  • Sørg for, at scriptkoden har parameteren ”&lang=”, da denne kan blive beskadiget og konverteret til en venstre vinkelparentes.
  • Gratis widgets fungerer ikke på HTTPS/sikre sider.

Hvis du vil have en fuldstændig vejledning i, hvordan du finder og anvender TripAdvisor-widgets, kan du se vores Insights-guide.