Hvordan tilføjer jeg widgets på mit websted?

Hvis du vil tilføje widgets på dit websted:

1. Gå til widgetcenter, indtast navnet på din virksomhed eller dit rejsemål, og vælg derefter den rette post på den liste, der vises.
  2. Hvis du repræsenterer et hotel, en seværdighed eller en restaurant, vil du blive videredirigeret til siden Gratis reklameværktøjer til din virksomhed. Hvis du leder efter en rejsemålswidget, vil du blive videredirigeret til siden Markedsfør dit rejsemål.
  3. Vælg den widgetkategori, som du har brug for, og vælg design og størrelse blandt de tilgængelige muligheder.
  4. Kopier koden fra feltet Din kode, og sæt den ind i dens helhed i kildekoden til dit websted. Indholdet vil blive opdateret automatisk, når først widgeten er installeret. Du kan alternativt bruge linket Send koden i en e-mail, hvis du vil sende koden til din webadministrator, som kan tilføje den på din side.
  5. VIGTIGT: Du må ikke ændre denne kode, da det vil skade widgetens funktionalitet.

Hvis du vil se en fuldstændig vejledning i, hvordan du finder og anvender TripAdvisor-widgets, kan du se vores PDF-guide.