Hvordan tilføjer jeg widgets på mit website?

Hvis du vil føje widgets til dit website:

1. Gå til dit Widgetcenter, indtast navnet på din virksomhed eller dit rejsemål, og vælg den rette post på den liste, der vises.
  2. Hvis du repræsenterer et hotel, en seværdighed eller en restaurant, føres du til siden "Widgets til dit website"  for din virksomhed.
    Hvis du leder efter en rejsemålswidget, vil du blive videredirigeret til siden Markedsfør dit rejsemål.
  3. Vælg den widgetkategori, som du har brug for, og vælg design og størrelse blandt de tilgængelige muligheder.
  4. Kopiér koden fra feltet Din kode, og sæt den ind i dens helhed i kildekoden til dit websted. Indholdet vil blive opdateret automatisk, når først widgeten er installeret. Du kan alternativt bruge linket Send koden i en e-mail, hvis du vil sende koden til din webadministrator, som kan føje den til dit websted.
  5. VIGTIGT! Du må ikke ændre denne kode, da det vil skade widgetens funktionalitet.

Vi tillader, at et enkelt website kan bruge op til 50 widgets, som angivet i TripAdvisors brugsbetingelser for widgets.

Anmodninger om at bruge over 50 widgets (f.eks. for virksomheder, der beskæftiger sig med markedsføring af rejsemål) behandles individuelt. Kontakt os, hvis du er interesseret.

Hvis du vil have en fuldstændig vejledning i, hvordan du finder og anvender TripAdvisor-widgets, kan du se vores indsigtsvejledning.