Hvad er min profil?

Din TripCollective-profil er stedet, hvor andre TripAdvisor-medlemmer kan læse om dig og din rejsestil. Oplysningerne på siden er offentlige, og andre TripAdvisor-medlemmer kan læse dem.

TripCollective er vores program for bidragydere og registrerer dig hver gang, du føjer noget til TripAdvisor. For flere oplysninger kan du gå til hovedsiden for TripCollective eller til ofte stillede spørgsmål om TripCollective

• Bidrag med oplevelser for at få point
  • Tjen point, og nå nye niveauer
  • Indsaml badges, og vis din ekspertise

Hvis du vil se andre medlemmers offentlige profiler, kan du klikke på deres brugernavn ved siden af deres anmeldelser, forumindlæg eller andre bidrag. Ved at se deres profiler kan du finde ud af, om deres rejsestil ligner din.