Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du vil være medlem, skal du klikke på linket "Tilmeld dig nu!", der findes øverst på de fleste sider på TripAdvisor. Medlemskabet er gratis og giver dig mulighed for at offentliggøre anmeldelser og billeder, stille og svare på spørgsmål i foraene og oprette dine egne rejseplanlægningsmapper.

Der er to måder, hvorpå du kan oprette en gratis konto:

• Hvis du har en Facebook-konto, kan du hurtigt oprette en TripAdvisor-konto ved at anvende dine logonoplysninger til Facebook. Det er den letteste måde at tilmelde dig (og du behøver ikke skulle huske på endnu en adgangskode). Hvis du vil tilmelde dig via Facebook, skal du klikke på Log på via Facebook eller "f"-knappen. Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, skal du logge på under registreringsprocessen.
  • Hvis du ikke har en Facebook-konto, kan du oprette en TripAdvisor-konto ved at oplyse din e-mailadresse og vælge en adgangskode. Du skal også vælge et brugernavn og indtaste din nuværende hjemby.

Når du har oprettet en konto, kan du tilføje nogle oplysninger til din profil, så andre medlemmer ved lidt om dig. Glem ikke at udfylde din rejsekort med steder, du har været, foretrukne rejsemål og steder, du gerne vil hen. Vi anbefaler også, at du abonnerer på vores tilpassede ugentlige nyhedsbrev.

Hvis du ejer eller driver en virksomhed, kan du registrere dig som ejer for at få en side på TripAdvisor.