Hvilke regler har TripAdvisor for konkurrencer og gaver?

Vi uddeler nu og da gaver og afholder lotterier som en påskønnelse af de mange aktive rejsende i TripAdvisors fællesskab. Tilbudsteamet udstikker kriterierne for hver gang, vi uddeler gaver. Nogle gange er de til ældre brugere, som endnu ikke har modtaget noget, eller det kunne være til helt nye brugere.

Hvis du vil sikre, at du er berettiget, skal du sørge for, at du er tilmeldt nyhedsbrevet for særlige opdateringer og gaver under dine Indstillinger. Hvis du er berettiget, vil du modtage en e-mail, hvori vi spørger efter din adresse.

Det kan tage op til 5-6 uger, før din gave ankommer. Hvis du ikke har modtaget noget inden for to uger efter det forventede modtagelsestidspunkt, skal du kontakte os med dit navn, adresse og datoen for, hvornår du indsendte dine oplysninger.

Du kan købe T-shirts og andet smart udstyr fra TripAdvisor i vores onlinebutik.