Hvordan afbryder jeg forbindelsen mellem mine TripAdvisor- og Facebook-konti?

Første gang du logger på TripAdvisor med Facebook, oprettes der forbindelse mellem dine konti, selv hvis du senere hen logger af den ene og på igen.

Hvis du vil afbryde forbindelsen mellem dine TripAdvisor- og Facebook-konti permanent, skal du gå til siden Facebook-indstillinger under din TripAdvisor-profil, og klikke på Deaktiver.