Supportafdelingen

Hvad gør jeg, hvis jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg logger på via Facebook?

Der kan være flere grunde til, hvorfor du får vist en fejlmeddelelse, når du logger på TripAdvisor med dine Facebook-oplysninger:

  • Du har måske allerede flettet din Facebook-app fra TripAdvisor med din TripAdvisor-konto.
  • Du har måske tidligere forsøgt at logge på TripAdvisor med Facebook.
  • Du har måske mere end en Facebook- eller TripAdvisor-konto.
  • Du anvender måske TripAdvisor eller Facebook på en delt computer.

De fleste brugere, der får vist en fejlmeddelelse, forsøger at forbinde en Facebook-konto til en TripAdvisor-konto, hvor der allerede er oprettet forbindelse mellem den pågældende Facebook-konto og en anden TripAdvisor-konto, eller omvendt.

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på TripAdvisor via Facebook, kan du kopiere meddelelsen og sende den til os via kontaktlinket i fejlmeddelelsen.

Så vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor du får vist fejlmeddelelsen, og vi vil fejlrette den for dig. Når du kontakter os, skal du angive alle de oplysninger, der kan være nyttige, såsom hvor mange Facebook- og TripAdvisor-konti du har, og om du deler computeren med andre.


Var denne artikel en hjælp?