Hvorfor står nogle anmeldelser som fra "En TripAdvisor-anmelder på Facebook"?

I 2008 begyndte vi at indhente restaurantanmeldelser fra Local Picks. Vi har gjort dette for at kunne tilbyde dig så mange oplysninger som muligt om restauranter, du er interesseret i. Mange af disse anmeldelser indeholder et TripAdvisor-medlems brugernavn, men nogle Local Picks-brugere har ikke oprettet brugernavne endnu. Deres anmeldelser vises med betegnelsen "En TripAdvisor-anmelder på Facebook".