Hvordan logger jeg på med Facebook?

Vigtigt! Inden du logger på med Facebook, skal du sørge for, at din webbrowser ikke er logget på med en andens TripAdvisor- eller Facebook-konto. Du skal være særligt opmærksom på dette, hvis du deler computeren med andre (f.eks. en offentlig computer eller en fælles familiecomputer) - ellers risikerer du at oprette forbindelse mellem de forkerte konti!

Du kan forbinde din Facebook-profil til TripAdvisor på forskellige måder:

• Hvis du allerede er logget på TripAdvisor, kan du klikke på den blå Opret forbindelse-knap når som helst. Du burde kunne se knappen i det øverste højre hjørne på hver eneste TripAdvisor-side.
  • Hvis du er ved at tilmelde dig en ny TripAdvisor-konto, kan du klikke på Tilmeld dig nu! i det øverste hjørne på hver eneste TripAdvisor-side, og derefter klikke på knappen Log på via Facebook. Du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode til Facebook, hvis du ikke allerede er logget på Facebook.

Når du har oprettet forbindelse mellem dine Facebook- og TripAdvisor-konti, vil du også blive logget på/af Facebook, når du logger på/af TripAdvisor, og omvendt.

Få flere oplysninger om deling på Facebook og øjeblikkelig tilpasning til Facebook, eller få flere oplysninger om, hvordan du afbryder forbindelsen mellem dine Facebook- og TripAdvisor-konti.