Hvad er siden Dine venner?

Hvis du vil se flere oplysninger om, hvor dine venner har rejst, kan du gå til siden Dine venner.

Dér kan du se dine venners aktivitet på TripAdvisor:

• Gennemse dine venners nyeste anmeldelser for at følge med i deres rejser og få inspiration til din egen.
  • Tjek kortet for at se hver eneste by og hvert eneste land, som dine Trip Friends har været i. Tip! Hvis du klikker på linket Vis et større kort, kan du gennemse dine venners individuelle rejsekort ved at klikke på deres billeder.
  • Find listen med bidrag for at se, hvilke af dine venner der har flest anmeldelser og nyttige stemmer.