Supportafdelingen

Hvordan vises mit delte indhold på Facebook?

Facebook viser det indhold, du deler, på din tidslinje samt andre steder på Facebook.

Du styrer altid selv, hvem kan se din aktivitet. Den første gang du logger på TripAdvisor via Facebook, vil du blive bedt om at vælge, hvem der skal kunne se dine delte aktiviteter. Standardindstillingen er dine Facebook-venner, men du kan ændre den når som helst via siden Privatindstillinger på Facebook.

 

 

Var denne artikel en hjælp?