Kan jeg forbinde min TripAdvisor-konto til en virksomhedsside på Facebook?

Forbindelse til Facebook understøtter desværre ikke forbindelser til en virksomhedsside på Facebook.

Hvis du er administrator af en virksomhedsside, kan du stadig logge på TripAdvisor via Facebook. At være administrator betyder, at du allerede har en personlig Facebook-konto, der er adskilt fra din virksomhedsside. (Det er denne konto, du logger på med, når du bruger Facebook.) Du er velkommen til at logge på TripAdvisor ved hjælp af den Facebook-konto.