Hvad er TripAdvisors Facebook-app?

TripAdvisors Facebook-app er centreret omkring et rejsekort, så du kan dele de steder, du har været, med din familie og dine venner. Du kan sætte forskellige stifttyper på dit kort for at markere byer, du har været i, dem du gerne vil besøge, og dem du elsker. Dine Facebook-venner kan se, hvor du har sat stifter i, i deres nyhedsstrøm.

Der er tre måder at sætte stifter i dit kort på:

• Marker byer fra listen over populære byer til højre for kortet
  • Søg efter bynavne i søgefeltet oven over listen over populære byer ved siden af kortet
  • Dobbeltklik på kortet for at zoome ind, og klik så på området i nærheden af den by, du vil tilføje.

Hvis du er medlem af TripAdvisor, kan du oprette forbindelse mellem dine Facebook- og TripAdvisor-konti for at synkronisere dine rejsekort.

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer eller fjerner stifter.