Supportafdelingen

Hvorfor vises mit rigtige navn eller mit Facebook-billede på TripAdvisor?

Hvis du har oprettet forbindelse mellem dine Facebook- og TripAdvisor-konti, viser vi dit Facebook-navn og -billede for dig og dine venner. Alle andre, der ikke er venner med dig på Facebook, vil kun se dit viste navn og profilbillede på TripAdvisor.

Men hvis du ikke har valgt et TripAdvisor-billede, vil vi anvende dit Facebook-billede som dit offentlige billede på TripAdvisor. Du kan ændre dette ved at tilføje et TripAdvisor-billede eller ved at afbryde forbindelsen mellem dine Facebook- og TripAdvisor-konti.

Hvis du vil afprøve, hvordan andre TripAdvisor-medlemmer ser dit navn og offentlige billede, kan du finde en af dine anmeldelser eller andre bidrag, kontrollere, hvordan dit navn og billede vises, og så logge af din TripAdvisor-konto. Du burde nu se, at dit navn og offentlige billede ændrer sig.

 

Var denne artikel en hjælp?