Hvordan ændrer jeg billedteksten til mit billede?

På websitet skal du klikke på fanen "Billeder" på din profilside og finde billedet med den billedtekst, som du vil redigere. Klik på de tre punktummer lige over billedet til højre, og vælg "Rediger".

På mobilwebsitet kan du kun ændre en billedtekst ved at slette billedet og derefter tilføje det igen med den korrekte billedtekst. For at gøre dette skal du klikke på fanen "Billeder" på din profilside og finde det billede, som du gerne vil tilføje igen. Klik på de tre punktummer lige over billedet til højre, og vælg "Slet". Tilføj derefter billedet igen med den korrekte billedtekst.

Virksomhedsejere: Hvis du vil ændre billedteksten til et billede, skal du gå til afsnittet "Administrer din TripAdvisor-side" i ledelsescenteret.