Hvordan tilføjer jeg et billede?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan uploade dit billede til TripAdvisor.

På websitet: Gå til startsiden, og klik på linket "Tilføj billeder" til venstre.

På mobilwebsitet: Klik på "Hjem"-ikonet, og klik derefter på det blå plustegn nær nederste højre hjørne af skærmen.

Sådan tilføjer du et billede som en del af en ny anmeldelse: Brug formularen til at skrive en anmeldelse til at skrive din nye anmeldelse. Klik på knappen "Tilføj et billede" for at føje op til 10 billeder til din anmeldelse.

Bemærk, at hvis du bruger en iPad, når du besøger TripAdvisor, skal du have vores app for at kunne uploade billeder.

Hvis du ejer eller bestyrer en virksomhed, og du ønsker at føje et billede til din virksomheds side på TripAdvisor, bør du læse vores billedvejledning for virksomhedsrepræsentanter.