Hvordan tilføjer jeg et billede?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan uploade dit billede til TripAdvisor.

Sådan tilføjer du et billede på dit almindelige website:

• Gå til TripAdvisors startside.
  • Klik på linket "Tilføj billeder" i venstre side.
  • Upload dine billeder.
  • Tilføj en beskrivelse og et sted.
  • Klik på "Tilføj billede".

Sådan tilføjer du et billede på mobilwebsitet:

• Tryk på ikonet "Hjem".
  • Tryk på det blå plustegn i nærheden af nederste højre hjørne af skærmen.
  • Skriv navnet på den virksomhed, som du vil føje et billede til.
  • Vælg dine billeder, og tilføj en beskrivelse.
  • Tryk på "Send".

Hvis du vil tilføje et billede som del af en ny anmeldelse:

Bemærk, at hvis du bruger en iPad, når du besøger TripAdvisor, skal du have vores app for at kunne uploade billeder.

Klik her for at se vores retningslinjer for billeder.

Hvis du ejer eller bestyrer en virksomhed, og du ønsker at føje et billede til din virksomheds side på TripAdvisor, bør du læse vores billedvejledning for virksomhedsrepræsentanter.