Hvordan tilføjer jeg et billede?

Der er forskellige måder, du kan overføre dit billede til TripAdvisor på.

• Hvis du vil tilføje et billede som del af en ny anmeldelse: Brug formularen til anmeldelser fra rejsende til at skrive din nye anmeldelse. Klik på knappen ”Tilføj et billede” for at føje op til 10 billeder til din anmeldelse.
  • Hvis du vil føje et billede til en anmeldelse, som du allerede har indsendt: Gå til siden ”Anmeldelser” under din profil, og klik på linket ”Tilføj billeder” for den anmeldelse, du vil føje dit billede til. Du kan også tilføje et billede fra din profils bysider, der viser dine bidrag efter by (f.eks. Århus, Danmark).
  • Hvis du vil tilføje et billede uden at skrive en anmeldelse: På TripAdvisor-siden for det indkvarteringssted, den restaurant eller den seværdighed, du ønsker at føje et billede til, skal du klikke på knappen ”Tilføj billede” lige under ejendommens store billede og ”Gem”-knappen

Bemærk, at hvis du bruger en iPad til at få adgang til TripAdvisor, skal du have vores app for at kunne overføre billeder.

Hvis du ejer eller driver en virksomhed, og du ønsker at føje et billede til din virksomheds side på TripAdvisor, skal du se vores billedvejledning for virksomhedsrepræsentanter.