Hvordan kan jeg fjerne et af mine billeder?

Hvis du er anmelder og vil fjerne et billede, som du har indsendt, skal du klikke her for at gå til vores generelle supportformular.

• Hvis du bemærker et problem med et andet medlems billede, skal du klikke på flagikonet forneden på billedet og vælge årsagen til, at du mener, at billedet bør fjernes.

Hvis du ejer eller driver en virksomhed, der er registreret på vores website, og du gerne vil slette et forældet eller ukorrekt billede af din virksomhed, skal du først identificere, hvor billedet kom fra:

• Overført af ledelsen, herunder primære billeder: Gå til ledelsescenteret, og vælg fanen "Administrer din registrering".
  • Fra et partnerwebsite (Expedia, Orbitz osv.): Kontakt websitet direkte, da vi ikke kan ændre dine billeder fra partnerwebsites.
  • Indsendt af en rejsende: Hvis billedet forestiller en oplevelse på, i nærheden af eller omkring din ejendom, kan vi ikke fjerne det. Hvis billedet viser en ejendom, som ikke er din, eller er i strid med vores retningslinjer, skal du klikke på flagikonet forneden på billedet og vælge årsagen til, at du mener, at det bør fjernes.