Deler TripAdvisor mine private oplysninger?

Du kan være sikker på, at dine private oplysninger og din personlige sikkerhed er vores højeste prioritet. De bidrag, du kommer med, såsom anmeldelser og forumindlæg, knyttes kun til dit viste navn, og ikke til dit fulde navn.

Vi afslører aldrig din e-mailadresse, fulde navn, postadresse eller andre private oplysninger for andre medlemmer på TripAdvisor, med undtagelse af to situationer:

• Hvis du selv skriver private oplysninger såsom dit fulde navn i en anmeldelse eller et forumindlæg, vil det blive offentliggjort.
  • Hvis du har forbundet dine Facebook- og TripAdvisor-konti, vises dit fulde navn over for dine Facebook-venner, der også anvender TripAdvisor. Få flere oplysninger om dine private oplysninger og forbindelse til Facebook.
Vi sender ikke spam til dig, sælger ikke dine personlige oplysninger eller deler dem med andre medlemmer. TripAdvisor-medlemmer, som du ikke kender, kan kun se dit viste navn, selv hvis du kommunikerer med dem gennem private meddelelser, medmindre du vælger at tilføje yderligere oplysninger i dine indlæg. Få flere oplysninger ved at læse vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger og vores brugsbetingelser.