Retningslinjer for Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar er en funktion, der gør det muligt for besøgende at stille spørgsmål om en ejendom og få hurtige svar fra ejendomsrepræsentanter, tidligere anmeldere og andre medlemmer af vores rejsefællesskab. Alle spørgsmål og svar skal overholde følgende retningslinjer:

• Indhold skal være familievenligt.
  • Spørgsmål og svar er ikke tilladt for brugere under 13 år.
  • Hver enkelt bruger må kun have én konto/ét skærmnavn.
  • Indhold skal være originalt. Spørgsmål eller svar, der er kopieret og indsat, er ikke tilladt, heller ikke hvis du har ophavsret til kildematerialet.
  • Links eller kontaktoplysninger af nogen art må ikke inkluderes i spørgsmål eller svar.
  • Hvis du er ejer af eller repræsentant for en virksomhed, skal du oplyse din tilknytning til virksomheden, når du stiller eller besvarer spørgsmål. Du skal være registreret og bekræftet som ejer eller repræsentant for at besvare spørgsmål om din virksomhed.
  • Spørgsmål, der offentliggøres på en ejendoms registrering, skal være direkte relevante for besøg hos den pågældende virksomhed. Spørgsmål om virksomheden eller faciliteter i nærheden (som er relevante for opholdet på ejendommen) er tilladte. Spørgsmål om andre virksomheder bør offentliggøres på registreringerne for de relevante virksomheder. Hvis du har spørgsmål om flere virksomheder, skal du stille dem på hver enkelt virksomheds registrering, eller du kan bruge vores fora. Generelle spørgsmål om rejser til et rejsemål kan også stilles i vores fora, hvor de er tilgængelige.
  • Funktionen Spørgsmål og svar er et værktøj til rejseplanlægning. Det er ikke et passende sted for anmeldelser eller for spørgsmål eller kommentarer om et tidligere besøg. Indsend anmeldelser ved at bruge knappen ”Skriv en anmeldelse” på virksomhedens registrering. Kontakt virksomheden direkte med spørgsmål om reservation, eller kontrollér kapacitet på virksomhedens registrering, hvis det er muligt. Spørgsmål kan besvares af virksomhedsejere/-repræsentanter, tidligere anmeldere eller andre medlemmer af vores fællesskab. Stil ikke direkte spørgsmål til en konkret ejer eller tidligere anmelder.
  • Svar skal relatere direkte til det stillede spørgsmål. Sørg for, at svar er så objektive og præcise som muligt. Husk, at Spørgsmål og svar ikke er et diskussionsforum. Alle svar skal være relevante i forhold til det originale spørgsmål, og opfølgende spørgsmål bør stilles som separate spørgsmål.

TripAdvisor forbeholder sig retten til at fjerne et hvilket som helst spørgsmål eller svar af en hvilken som helst årsag. Vi vil gerne holde fjernelse af spørgsmål og svar på et minimum, men vi gør det, der er nødvendigt, for at funktionen forbliver hjælpsom og behagelig. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du se til vores persondatapolitik og vilkår for anvendelse.