Retningslinjer for yderligere indholdstyper

Vi sætter pris på dine bidrag og opfordrer dig til at interagere med andre rejsende. Vi vil også gerne sikre os, at Tripadvisor er en sikker og pålidelig kilde til rejsetip og -oplysninger. For at hjælpe os med dette mål beder vi om, at du overholder Tripadvisors indholdspolitik og følgende retningslinjer for de nedenfor beskrevne indholdstyper.

Sidst opdateret d. 26. oktober 2021

Vi sætter pris på dine bidrag og opfordrer dig til at interagere med andre rejsende! Vi vil også gerne sikre os, at Tripadvisor er en sikker og pålidelig kilde for rejsetip og -oplysninger. For at opnå dette er enhver kommentar, som du skriver sammen med dit link, og eventuelt indhold, der importeres fra websitet, som vises på Tripadvisor, underlagt Tripadvisors indholdspolitik og følgende retningslinje:

Upartiske

Hvis du er ejer af eller repræsentant for en virksomhed, skal du oplyse din tilknytning til virksomheden.

Vi sætter pris på dine bidrag og opfordrer dig til at interagere med andre rejsende. Vi vil også gerne sikre os, at Tripadvisor er en sikker og pålidelig kilde for rejsetip og -oplysninger. For at hjælpe os med dette mål beder vi om, at du overholder Tripadvisors indholdspolitik og følgende regler for brugernavne og profiler:

Originale

Brugernavne, der krænker ophavsretten, varemærker eller andre juridiske rettigheder, er forbudt. Ligeledes er brugernavne, der er lavet med henblik på at udgive sig for at være en anden.

Vi sætter pris på dine bidrag og opfordrer dig til at interagere med andre rejsende! Vi vil også gerne sikre os, at Tripadvisor er en sikker og pålidelig kilde for rejsetip og -oplysninger. For at hjælpe os med dette mål beder vi om, at du overholder Tripadvisors indholdspolitik og følgende regler for meddelelser:

Familievenlige

Brug af private meddelelser til at chikanere andre brugere er strengt forbudt. Chikane kan indberettes, når du læser meddelelser.

Originalt indhold

Forsøg på at udgive sig for at være et andet medlem eller Tripadvisor-personale samt gengivelse af privat korrespondance med Tripadvisor-personale er forbudt.

Reklamefri

Repræsentanter for virksomheder (uanset om de er registreret som ejendomsejere hos Tripadvisor eller ej) kan sende en meddelelse til medlemmer, men bliver bedt om at identificere sig som sådan. Det er strengt forbudt at tilbyde bonusser, rabatter, opgraderinger eller enhver anden form for særbehandling mod at skrive, redigere eller fjerne en anmeldelse eller et forumindlæg. Det samme gælder for trusler eller pres for at fjerne negative anmeldelser eller forumindlæg. Journalister kan sende en meddelelse til medlemmer, når de undersøger en historie, men skal tydeligt identificere sig selv og den virksomhed, de arbejder for.

Relevante

Det er forbudt at henvende sig til flere medlemmer med irrelevante eller uønskede private meddelelser. Dette vil medføre, at din konto deaktiveres permanent. Spam kan indberettes, når du læser private meddelelser. Hvis du leder efter feedback fra et stort antal rejsende, opfordrer vi dig til at bruge foraene eller Spørgsmål og svar-funktionen på vores website.

Upartiske

Hvis du er ejer af eller repræsentant for en virksomhed, skal du oplyse din tilknytning til virksomheden.

Vi sætter pris på dine bidrag og opfordrer dig til at interagere med andre rejsende. Vi vil også gerne sikre os, at Tripadvisor er en sikker og pålidelig kilde for rejsetip og -oplysninger. For at hjælpe os med dette mål beder vi om, at du overholder Tripadvisors indholdspolitik og følgende regler for rejser:

Upartiske

Hvis du er ejer af eller repræsentant for en virksomhed, skal du oplyse din tilknytning til virksomheden.

Relevant

Sørg for, at indholdet er relevant og nyttigt for rejsende. Spam, salgstilbud og markedsføringsindhold, der ikke er relateret til rejser, og som ikke kan registreres på Tripadvisor, vil blive fjernet.

Rejsende kan stemme på en anmeldelse, som de synes er særlig nyttig for dem, ved at klikke på knappen i bunden af hver anmeldelse.

Antallet af nyttige stemmer vises ved hver anmeldelse og i medlemsprofilerne. Disse stemmer tæller ikke med i vores placeringsalgoritmer.

Tripadvisor fjerner stemmer, der hører under et af følgende scenarier:

• Et medlem stemmer på sin egen anmeldelse
  • Dubletstemmer
  • En ejer stemmer på en anmeldelse af sin egen virksomhed
  • En ejer stemmer på en anmeldelse af en konkurrents virksomhed

Vi sætter pris på dine bidrag og opfordrer dig til at interagere med andre rejsende! Vi vil også gerne sikre os, at Tripadvisor er en sikker og pålidelig kilde for rejsetip og -oplysninger. For at hjælpe os med dette mål beder vi om, at du overholder Tripadvisors indholdspolitik og følgende regler for Spørgsmål og svar-funktionen:

Relevante

Når du bruger vores Spørgsmål og svar-funktion, skal det være relevant for den virksomhed, som er registreret. Svarene skal være relevante i forhold til det stillede spørgsmål. Da dette er et værktøj til at planlægge fremtidige besøg, er spørgsmål eller kommentarer om et tidligere besøg ikke tilladt. Vi beder om, at du undlader kommentarer, der er rettet direkte mod en repræsentant for virksomheden eller en anden Tripadvisor-bruger. Hvis du ønsker at høre mere om booking eller kapacitet, skal du kontakte virksomheden direkte.

Upartisk tilknytning

Hvis du er ejer af eller repræsentant for en virksomhed, skal du oplyse din tilknytning til virksomheden, når du stiller eller besvarer spørgsmål. Du kan blive registreret som ejer af din virksomhed her.