Hvorfor fik jeg en e-mail om ændring af min adgangskode?

Af sikkerhedsmæssige hensyn sender TripAdvisor en bekræftelses-e-mail, når et medlems adgangskode er blevet ændret. Vi sender den til alle e-mailadresser, der er tilknyttet kontoen.

Hvis du ikke har ændret din adgangskode for nylig, men alligevel har modtaget denne e-mail, bør du ændre din adgangskode nu.

Hvis du mener, at du kan være logget på på flere enheder, kan du logge af samtlige sessioner ved at gå til din side for kontoindstillinger og rulle ned til linket ”Log af alle andre sessioner”.

إذا لم يُجب ذلك على سؤالك، فيمكنك الاتصال بنا.