Hvordan afmelder jeg e-mails om spørgsmål og svar?

Du modtager muligvis e-mails, hvor du bliver bedt om at svare på et spørgsmål om et hotel, som du har anmeldt for nylig eller meddelelser om, at der er kommet svar på spørgsmål, som du har stillet.

Du kan framelde dig begge dele ved at klikke på afmeldingslinket i e-mailen. Du kan også administrere dine abonnementer fra din medlemsprofil. Disse meddelelser er placeret under afsnittet om opdateringer fra TripAdvisors fællesskab.