Hvad er Spørgsmål og svar?

Spørgsmål og svar er en funktion, der gør det muligt for rejsende at stille spørgsmål om en specifik ejendom og få hurtige svar fra ejendomsrepræsentanter, tidligere anmeldere og andre medlemmer af vores rejsefællesskab.

Sådan stiller du et spørgsmål:

1. Gå til ejendommens registreringsside, og klik på fanen Spørgsmål og svar.
  2. Klik på Stil et spørgsmål.

Sådan besvarer du et spørgsmål:

1. Gå til ejendommens registreringsside, og klik på fanen Spørgsmål og svar.
  2. Find spørgsmålet, og klik på Svar ved siden af det. Alternativt kan du bare begynde at skrive i tekstfeltet under spørgsmålet, hvis du er den første, der svarer.

Du kan få svar fra en "Ejendomsrepræsentant", en person, som er direkte tilknyttet ejendommen, eller et medlem, der har anmeldt den samme ejendom – vedkommende vil være markeret med "Har anmeldt denne ejendom".

Hvis du synes, at et svar er nyttigt, kan du klikke på den opadgående pil for at give medlemmet en positiv stemme. Hvis du ikke synes, at svaret er nyttigt, kan du klikke på den nedadgående pil.