Hvad er funktionen Kun til dig?

Funktionen Kun til dig giver mere personlige hotelanbefalinger baseret på dine individuelle præferencer og rejseundersøgelser på webstedet.  Med funktionen Kun til dig bruger TripAdvisor dine tidligere undersøgelser og bidrag på webstedet til at levere bedre, mere personlige resultater, der kan hjælpe dig med at finde et bedre hotel til dine behov og interesser.  Jo mere du bruger og interagerer med webstedet, jo mere vil det tilpasse sig dine personlige rejsepræferencer.  Popularitetsindekset er stadig tilgængeligt på TripAdvisor, og du kan skifte mellem personlige resultater vha. sorteringen Kun til dig og overordnede popularitetsindeksvurderinger.

Hvordan slår jeg funktionen Kun til dig fra?

Du kan slå funktionen Kun til dig fra ved at følge denne vejledning:

1. Find dit navn øverst til højre i browservinduet, og vælg "Profil" i rullemenuen.
  2. I venstre side over kortet skal du klikke på "Dit TripAdvisor" og vælge "Kontoindstillinger".
  3. Find den fremhævede overskrift "Kun til dig" nederst på siden, og fjern markeringen i feltet "Vis hoteller opført efter Kun for dig".

Når du har fjernet markeringen, bør du få vist meddelelsen "Ændringerne blev gemt", der bekræfter opdateringen.

Hvordan kan jeg sortere hoteller efter deres placering i popularitetsindekset?

TripAdvisors popularitetsindeks placerer hoteller i henhold til kvaliteten og kvantiteten af anmeldelser og meninger på TripAdvisor, samt hvor nye de er.  Du kan sortere hoteller efter deres placering i popularitetsindekset ved at vælge "Popularitet" i menuen "Sorter efter".