Retningslinjer for billeder for virksomhedsejere

Udover at følge vores standard retningslinjer for billeder bør virksomhedsejere huske at tænke over et par ting:

• Ejere kan overføre billeder via ledelsescenteret.
  • Billeder af ejendommen eller placeringen er mere nyttige for de rejsende end billeder fra ejendommen, f.eks. en flot udsigt.
  • Billeder af steder i nærheden eller ansatte bør undgås.
  • Virksomhedslogoer eller visitkort kan ikke bruges som primære billeder. Kontaktoplysninger må ikke medtages på billedet.
  • Primært billede – ejere kan vælge et billede og anmode om, at det bliver brugt som primært billede. Hvis det godkendes, vil det blive vist på registreringen inden for 2-3 hverdage. Vi kan ikke garantere, at et billede bliver godkendt.