Retningslinjer for registrering af flyselskaber

Flyselskaber, der er kvalificerede til en registrering på TripAdvisor, skal opfylde følgende kriterier:

• Betjene en ruteservice under deres eget brand
  • Offentliggøre priser eller flyafgange
  • betjene en service, der transporterer passagerer fra ét sted til et andet
  • have været kommercielt aktivt i mindst 60 dage

Hvis du ønsker at bede om registrering af et flyselskab, der opfylder disse kriterier, kan du sende en e-mail til os på airlinelistings@tripadvisor.com

Bemærk: Regionale arrangører for større flyselskaber kan grupperes under det større brand. Charterarrangører er ikke kvalificerede. Arrangører af fly eller helikoptere til sightseeing skal bede om en registrering som seværdighed via dette link.