Hvordan kan jeg registrere mig og blive godkendt som repræsentant for et flyselskab?

Du skal være godkendt af TripAdvisor som officiel repræsentant for flyselskabet for at kunne administrere en registreringsside for et flyselskab og svare på kundernes anmeldelser. Følg nedenstående trin for at blive registreret:

1. Opret en TripAdvisor-konto – Din TripAdvisor-konto skal være tilknyttet din virksomheds-e-mailkonto, for at du kan blive godkendt til at svare på kundernes anmeldelser på vegne af flyselskabet. Hvis du vil registrere dig til en TripAdvisor-konto, kan du klikke her
  1. Registrer dit flyselskab – Når du er logget på din nye TripAdvisor-konto, kan du gå til www.tripadvisor.dk/AirlineRegistration og angive de påkrævede oplysninger. Oplysningerne bliver kontrolleret for at sikre, at du er officiel repræsentant for flyselskabet, og at du har tilladelse til at svare på kundefeedback.