Hvad er flyselskabsanmeldelser?

Foruden tusindvis af indkvarteringssteder, restauranter og seværdigheder kan du nu også anmelde dine oplevelser med over 350 forskellige flyselskaber på TripAdvisor! Her kan du se flere oplysninger:

1. Hvordan anmelder jeg et flyselskab?
    • I hovedmenuen "Skriv en anmeldelse" er der en ny valgmulighed for flyselskaber
  2. Hvilke flyselskaber kan jeg anmelde?
  3. Hvad hvis der mangler et flyselskab, som jeg gerne vil anmelde?
    • Hvis der mangler et flyselskab, som du gerne vil anmelde, kan du sende en e-mail til os på airlinelistings@tripadvisor.com – vi besvarer din e-mail. Hvis flyselskabet lever op til vores kriterier for en transporttjeneste for passagerer, lægger vi det op på vores websted og giver dig besked om det pr. e-mail, så du kan anmelde det.
  4. Hvad skal en flyselskabsanmeldelse indeholde?
    • Flyselskabsanmeldelser skal indeholde anmeldelser af ét enkelt flyselskabs benyttede produkt eller tjeneste (bemærk, at en rejse, der involverer flere flyselskaber, skal have én separat anmeldelse pr. flyselskab).
    • Flyselskabsanmeldelser må kun indeholde oplevelser fra de seneste 12 måneder.
    • En flyselskabsanmeldelse kan indeholde en eller flere etaper af en rejse, når bare de er foretaget med det samme flyselskab.
    • En flyselskabsanmeldelse skal være af det flyselskab, som du rent faktisk har fløjet med (ikke et markedsført flyselskab med code sharing). Hvis f.eks. dit flynummer var American Airlines AA1234, men selve flyveturen blev gennemført af British Airways, så skal din anmeldelse være af British Airways. ;
    • En flyselskabsanmeldelse skal indeholde oplysninger, som er nyttige for andre medlemmer, så de får viden om de benyttede produkter og tjenester og i sidste ende kan træffe en mere velovervejet beslutning om deres rejse.
  5. Hvad skal en flyselskabsanmeldelse IKKE indeholde?
      • Flyselskabsanmeldelser bør IKKE inkludere indhold om rejsebureauer, herunder onlinerejsebureauer, eftersom flyselskabsanmeldelser omhandler flyselskabets direkte tjenester.
      • Flyselskabsanmeldelser bør IKKE indeholde kommentarer om pakkekomponenter, som f.eks. bil-/tog-/bustransport eller hotel. Skriv en hotel- eller seværdighedsanmeldelse i forbindelse med oplevelser, som ikke er tilknyttet flyrejser.
      • Flyselskabsanmeldelser bør IKKE indeholde diskussioner om loyalitetsprogrammer, herunder indløsning. Den slags oplysninger er mere nyttige i de forskellige fora og ikke i individuelle flyselskabsanmeldelser.
      • Flyselskabsanmeldelser bør IKKE indeholde spørgsmål om eller rettet til flyselskaber – de hører til i foraene, hvor brugerne i vores fællesskab kan diskutere dem.