Hvad hvis jeg bemærker en anmeldelse på webstedet, som ikke er på det rette sted?

Med flere og flere virksomheder og interessepunkter, som føjes til TripAdvisor hver dag, forstår vi godt, at en anmelder utilsigtet kan komme til at indsende sin anmeldelse for et forkert sted. Når det sker, kan du fortælle vores redaktører det ved at følge nogle få hurtige trin:

1. Find flaget nederst til højre på anmeldelsen, og klik på "Indberet".
  2. I feltet, der kommer frem, skal du klikke på "Anmeldelse er sendt til det forkerte sted".
  3. Hvis du ved, hvor anmeldelsen hører til, kan du klikke på "Ja" og fortælle os navnet på det korrekte sted. Hvis du ikke ved, hvor den hører til eller er i tvivl, kan du vælge "Nej" og forklare, hvorfor du mener det.

Vores redaktører undersøger alle indberettede anmeldelser og sørger for at foretage eventuelle nødvendige ændringer. Hvis den pågældende anmeldelse er din egen anmeldelse, skal du følge denne vejledning.