Mit hotel er registreret et forkert sted – hvordan kan jeg ordne det?

TripAdvisor bestræber sig på at registrere alle indkvarteringssteder, restauranter og seværdigheder på deres faktiske placering for at levere så nøjagtige oplysninger som muligt til rejsende, så registreringer kan ikke flyttes til en anden by, end hvor de befinder sig fysisk. Vores politik er at placere en registrering så præcist som muligt.

Hvis mener, at dit indkvarteringssted er registreret forkert, kan du give vores redaktører besked om dette ved at følge disse trin:

1. Log på ledelsescenteret
  2. Klik på linket "Administrer dit TripAdvisor-websted"
  3. Klik på "Skift sted for virksomhed" under "Administrationsopgaver for ejendom"
  4. Udfyld formularen med dine kommentarer, og send den

Bemærk! Placeringsændringer kræver, at et medlem af TripAdvisors erhvervsregistreringsteam foretager en undersøgelse.  Det kan være en tidskrævende proces og tager flere dage, så undlad at sende den samme forespørgsel flere gange, da det vil forsinke din oprindelige forespørgsel.