Jeg fik en e-mail med en "Officiel meddelelse fra TripAdvisor" – hvad skal jeg gøre?

Hvis du har modtaget denne e-mail, er det fordi vores indholdsintegritetsteam har fundet mistænkelig aktivitet på din konto. På nuværende tidspunkt er det bare en advarsel, og det er en meget god idé at minde ALLE dine medarbejdere (i receptionen, restaurant og bar, vedligeholdelse, rengøring, ledere, leverandører osv.) om vores retningslinjer for svindel.

Du skal også kontakte indholdsintegritetsteamet,  så de er opmærksomme på de forholdsregler, du har taget, for at forhindre at dit hotel bliver sanktioneret. Vejledning i dette vil fremgå af e-mailen "Officiel meddelelse fra TripAdvisor".