Hvordan får jeg besked om nye anmeldelser eller spørgsmål på min registreringsside?

Gå til siden Abonnementer, og sørg for, at du er på fanen "E-mails til ejere". Der vises en liste med de meddelelses-e-mails, du kan modtage.

Klik på valgknappen "Tilmeldt" ved siden af de meddelelses-e-mails, du gerne vil modtage. Når du har foretaget dit valg, vises beskeden "Ændringerne blev gemt" kortvarigt, og dine præferencer bliver opdateret.