Hvordan indberetter jeg, at mit hotel er lukket?

Vi forstår, at nogle ejendomme måske gerne vil fjerne deres registrering af forskellige årsager. Vi kan imidlertid kun fjerne registreringer af et overnatningssted, hvis ejendommen er permanent lukket, da vores mål er at være en omfattende kilde til rejseoplysninger.

Hvis dit overnatningssted er lukket permanent, skal du informere vores redaktører ved at følge disse trin.

• Log på ledelsescenteret.
  • Vælg "Administrer registrering" i menuen foroven, og klik derefter på "Navn og beskrivelse".
  • Klik på "Support til registrering" i menuen til venstre.
  • Klik på "Indberet lukning", og tilføj en kommentar.
  • Klik på "Indberet lukning" igen for at sende din anmodning.

Vores redaktører vil forsøge at få bekræftet denne ændring ved at gå til dit officielle website, dine sider på de sociale medier og onlinerejsebureauer. Hvis lukningen ikke kan bekræftes, kan din anmodning ikke accepteres. Vi giver dig besked inden for fem arbejdsdage.