Hvordan indberetter jeg, at mit hotel er lukket?

Nogle ejendomme vil måske gerne fjerne deres registrering af forskellige årsager. Det har vi forståelse for. Vi kan imidlertid kun fjerne en registrering, hvis ejendommen er lukket permanent, da vores mål er at være en omfattende kilde til rejseoplysninger.

Hvis dit indkvarteringssted er lukket permanent, skal du informere vores redaktører ved at følge disse trin:

1. Klik på linket "Din virksomhed og konto" i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Når du er i ledelsescenteret, placerer du markøren på "Profil" på menulinjen øverst på siden og vælger "Rediger virksomhedsoplysninger" fra rullemenuen
  3. Klik på det blå link "Luk din registrering", og udfyld de nødvendige oplysninger

Vores redaktører vil forsøge at få bekræftet denne ændring ved at gå til dit officielle website eller dine sider på de sociale medier. Hvis lukningen ikke kan bekræftes, kan din anmodning ikke accepteres.