To gæster fra det samme selskab har skrevet en anmeldelse hver. Er det tilladt?

I henhold til vores retningslinjer for anmeldelser må hver anmelder kun skrive én anmeldelse for hver oplevelse på et givet sted. Men flere rejsende, der har haft en oplevelse sammen, har lov til at anmelde deres individuelle oplevelser. Vi tillader eksempelvis, at et ægtepar eller en gruppe, der rejser sammen, indsender individuelle anmeldelser af deres oplevelse.

Hvis du mener, at en anmeldelse overtræder vores retningslinjer, kan du fortælle os om det ved at indberette den til vores redaktører.