En medarbejders navn blev nævnt i en anmeldelse. Bør jeg være bekymret?

Vi tillader, at rejsende identificerer medarbejdere hos ejendomme i anmeldelser, så længe disse oplysninger bruges til at beskrive en oplevelse og drejer sig om, hvordan denne person udfører sin jobfunktion. Disse oplysninger kan være nyttige for rejsende, der undersøger specifikke ejendomme og virksomheder.

Hvis du mener, at anmeldelsen falder uden for vores retningslinjer, kan du altid indberette anmeldelsen til vores redaktører via  ledelsescenteret