Hvordan kan jeg redigere eller slette et svar fra ledelsen?

Desværre er det ikke muligt at redigere et svar fra ledelsen. Men du kan slette et svar og derefter skrive et nyt i stedet for. Sådan sletter du et svar fra ledelsen:

1. Log på ledelsescenteret
  2. .
  3. Klik på "Svar på anmeldelser" under fanen "Anmeldelser" i hovedmenuen.
  4. Vælg anmeldelsen med det svar fra ledelsen, du ønsker at slette
  5. Klik på "Slet svar" eller skraldespandsikonet under "Svaret blev offentliggjort".

Bemærk! De svar fra ledelsen, du vælger, fjernes med det samme, så du kan eventuelt vælge at kopiere og gemme teksten, før du klikker på skraldespandsikonet. Når svaret er slettet, kan du indsende et nyt.