TripAdvisor har tilbudt mig en bonus for at skrive en anmeldelse – er det i orden?

Indimellem kører TripAdvisor kampagner, hvor anmeldere belønnes for at indsende kvalificeret indhold i en given tidsperiode, på et bestemt sprog eller for et bestemt land eller i forbindelse med brug af TripAdvisors nye produkter eller tjenester. Disse kampagner har aldrig fokuseret og vil aldrig fokusere på at få anmeldelser af en bestemt ejendom eller virksomhed.

Indhold sendt i forbindelse med disse kampagner er kvalificeret, hvad enten det er positivt, neutralt eller negativt. Det er underlagt de samme retningslinjer for anmeldelser fra rejsende, filtre og processer som alle andre anmeldelser og meninger, der indsendes til TripAdvisor.