Hvordan får jeg vist mine TripAdvisor-fakturaer og -betalinger?

Visning og udskrivning af fakturaer og betalingshistorik er enkelt og kan gøres online via ledelsescenteret. Det er vigtigt at huske, at kun ejendommens faktureringsejere har adgang til fakturaer og faktureringsoplysninger. Hvis du er faktureringsejer for din ejendom, skal du blot følge vejledningen herunder for at komme i gang:

1. Gå til tripadvisor.dk/Owners for at logge på ledelsescenteret.
  2. Vælg din ejendom.
  3. Før markøren over "Hjælp og indstillinger" i menuen øverst på siden, og klik på "Fakturering og betalinger".
  4. Hvis du vil se eller udskrive en tidligere faktura, skal du klikke på det blå link under kolonnen "Fakturanummer".

Hvis du vil have vejledning i, hvordan du opdaterer dine betalingsoplysninger, kan du gå til TripAdvisor Insights